10 idei ciudate ce au produs milioane

1. CitiKitty: Este un produs destinat fericitilor posesori de pisici, ce nu-s mai doresc un miros neplacut in casa. Intr-un final tavita cu nisip va fi inlocuita de bolul wc-ului cu acest chit de antrenament. Afacerea produce 1milion de dolari pe an. Trasul apei probabil ca va fi o idee noua de afaceri. Un soricel pus pe butonul care activeaza apa… poate… In caz ca va ganditi, este ideea mea, vreau doar 10%.:P

Ramane sa traga apa...

Ramane sa traga apa…

2. Iades de plastic: Lucky Wishbone Co produce iadesuri de plastic, pentru ca nu se poate distra toata familia cu iadesul de la un singur curcan sau pui prajit. Pana la urma, vegetarienii nu merita si ei sa rupa un iades? Afacerea a produs 4milioane de dolari pana acum. Poate nu mai e la fel de amuzant cand distractia ta nu a pornit de la moartea unui animal, dar se pare ca afacerea merge.

Distractie garantata

Distractie garantata

3. Daca vrei o aventura: ashleymadison.com este pentru tine, acesta este un site de dating pentru oameni ce sunt deja intr-o relatie, dar mai vor ceva in afara cuibusorului de nebunii clasic. Cifra de afaceri 20 de milioane de dolari pe 2011. Viata-i scurta, ai nevoie de o aventura si se pare ca inselatul este profitabil.;))

Spune-mi ca si tu-ti doreai...

Spune-mi ca si tu-ti doreai…

4. Reteaua scutirilor: E frumos afara si nu vrei sa te duci la munca? Reteaua scutirilor e pentru tine, acest site da scutiri de la medic sau chemari la juriu (in cazul americanilor) pentru ca acestia sa poata sa se bucure de o zi libera. Privilegiul unei zi libere costa 9,95$, iar site-ul are mii de utilizatori lunari.

O zi frumoasa pe acasa...

O zi frumoasa pe acasa…

5. Pagina de 1milion de dolari: Alex Tew a lansat The Million Dollar Homepage, prin care a vandut pixeli de 1000×1000 pentru 1$ fiecare. Site-ul a produs 1.037.100$ in cateva luni, ultimul slot de pe pagina fiind vandut cu 38.100$. Nu-i rau… Poate incerc si eu.:D

Nici macar nu arata bine, cam incarcata as zice.;))

Nici macar nu arata bine, cam incarcata as zice.;))

6. Mesaje pentru Mos Craciun: Sau mai bine zis de la Mos Craciun, o companie trimite scrisori personalizate de la Polul Nord copiilor, costa doar 9,95$ si au fost trimise 315.000 de scrisori din 2002. Dupa un calcul simplu, cifra de afaceri 3.134.250$, cred ca incep sa scriu felicitari.

Cu dragoste de la Mos Craciun, ai sa-mi dai 10$ :D

Cu dragoste de la Mos Craciun, ai sa-mi dai 10$ 😀

7. Un loc in rai: Ai facut multe nazbatii de-a lungul vietii? Nu-i nimic! Iti poti rezerva un loc in rai, cu doar 13,79$ ai locul tau garantat. Cu banii inapoi daca nu ajungi acolo. Mai greu e sa-i ceri cu o furca incinsa infipta in spate, dar iti poti cere banii inapoi.;)) Site-ul are mii de vizitatori lunari, pana la urma ce cadou poate fi mai bun decat un loc rezervat in rai?!? Orice?!?? Un iardes de plastic?

Bine ai venit, femeile dezbracate sunt in stanga, raurile de Jack in dreapta...

Bine ai venit, femeile dezbracate sunt in stanga, raurile de Jack in dreapta…

8. Ochelari de soare… pentru catei: De ce sa nu arate si cainele tau cool? Se pare ca multi oameni nu au stiut sa raspunda acestei intrebari pentru ca Doggles au vanzari de peste 3milioane de dolari anual.

He does look awesome

He does look awesome

9. Piatra… animal de casa: Nu, azi n-am mancat litere! Pet Rock este un proiect ce a produs peste 15milioane de dolari in primele 6luni de activitate. Puteti ghici ce vand? Daca nu v-ati prins, vand pietre ce pot fi tinute ca animale de casa, aceste vin pana si cu un manual de instructiuni si optiuni alimentare.

Nu-i asa ca-i draguta?!

Nu-i asa ca-i draguta?!

10. Ajutor de mahnureala: Nu este un truc pentru a trece mai usor de betie, este o afecere. Doi studenti din Boulder au gandit afacerea in felul urmator: ai avut o petrecere monstru, abia te tarasti prin casa si n-ai nici un chef de facut curatanie, ei sunt solutia. Ii suni, iar ei iti aduc mancare si un Gatorade si se apuca sa-ti curete casa. Ai crede ca nu poate fi o afacere de succes, deja au aparut in Forbes. Oare Hangover Helpers au o filiala si in Romania?

De ar fi asa si pentru slabit...

De ar fi asa si pentru slabit…

Ca bonus avem ideea 11 si preferata mea:

11. Palatul distrugerii: Nu este un nou film cu Jason Statham ci o idee de afaceri. Esti stresat, nervos si simti nevoia sa spargi si sa injuri? The Smashing Palace este locul pentru tine, aici poti cumpara o farfurie, o cana sau ce-ti doreste inima, iar apoi s-o spargi in incinta. Poti sa injuri sa spargi si sa arunci cu ce vrei. Afacerea este in Tokyo, dar am senzatia c-ar merge si-n Bucuresti.

Va astept al noua mea cafenea.:D

Va astept al noua mea cafenea.:D

Care sunt ideile voastre traznite? Ar putea produce milioane de dolari, daca nu va intereseaza le puteti pasa aici, nu ma deranjeaza.:D

Pe data viitoare.

Dan P.

Advertisements

One thought on “10 idei ciudate ce au produs milioane

  1. Pingback: Alte 7 idei nastrusnice care au facut milioane | Pana mea - the internet marketing blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s