25 de minute de agonie partea a III-a

Stropi de sudoare iti curg pe ochelari, bratele iti tremura incontrolabil, gambele parca sunt facute din plumb incins, incerci sa mentii pozitia inca putin, doar cateva secunde. Cateva secunde si se va termina, vei avea un respiro cat schimbi exercitiul. Cateva fractiuni de secunda pretioase. Speri ca va fi un exercitiu usor, dar nu e, trebuie sa sari din genuflexiune, acum nu doar gambele iti ard, ci si cvadricepsii. Cat mai dureaza?!? Mai e mult?!?

A man can hope.

A man can hope.

Sunt doar 25 de minute pana la urma… Timpul parca se dilata si durerea fiecarei secunde aduce un secol de agonie… Bine, exagerez cu metaforele dar intelegeti voi. 25 de minute care te obosesc crunt. 25 de minute menite sa te transforme. 25 de minute care ma vor face sa nu-mi mai fie rusine sa dau tricoul jos… Vom vedea cat voi reusit…

A treia zi din programul Focus T25 se numeste  Full Body Circuit. Si este exact ceea ce suna a fi, 25 de minute ce-ti implica tot corpul, dar cel mai mult partea superioara si muschii abdominali. Cel mai dificil exercitiu de pana acum, chiar daca sunt 25 de minute trebuie sa recunosc, ca abandonul mi-a trecut prin minte de cel putin 3 ori.

Nu pot spune c-am mai vazut rezultate pe cantar, ma mentin la 90 de kg si inca ceva. De acum incolo voi verifica greutatea o data pe saptamana, ca sa pot spune ca am surprize. La partea de nutritie trebuie sa incep studiul, pentru ca nu m-a pasionat niciodata. Daca gasesc ceva interesant o sa mai scriu la sectiune fitness, daca nu… Putem presupune ca am dat iama in KFC.;))

Pana data viitoare.

Un Dan P. transpirat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s