Alte 7 idei nastrusnice care au facut milioane

Am vazut ca v-a placut postarea cu 10 idei nastrusnice de afaceri. Idei ce au adus visatorilor mai multi bani decat isi puteau imagina, asa ca m-am gandit sa mai compilez o lista, o lista cu alte idei ce au adus mult capital. Putem visa si noi la succes colosal, nu ne opreste cineva. Asa ca m-am gandit sa va inspir si sa va mai prezint idei de milioane, iar daca atunci cand veti avea un succes colosal o sa va ganditi la mine, sa stiti ca accept procente.:P

1. Wacky WallWalkers:

Mama ta iti da un cadou ciudat, incepi sa te joci cu el si-ti dai seama ca are potential de afacere. Exact asta s-a intamplat cu Wakcy WallWalkers. Este o caracatita cu tentacule lipicioase, o arunci pe perete, iar aceasta coboara incet. Am avut si noi o versiune in Romania, era un omulet cu manute si picioare lipicioase. Am avut si eu cand eram mic.:D

In 1983 Ken Hakuta din Statele Unite, a cumparat drepturile pentru Wacky WallWalkers pentru 100.000$. A vandut 240 de milioane de jucarii, acestea aducandu-i un profit de 80 de milioane de dolari.

Omuletul nostru era mai dragut, am zis!

Omuletul nostru era mai dragut, am zis!

2. Flowbee:

Ai visat mereu sa-ti poti taia parul cu precizia unui aspirator?!? De ce nu?!? Rick Hunts, un tamplar din California, a avut acest vis si l-a materializat dupa ce a inventat Flowbee. In 1987 a inceput sa-l comercializeze si pana in 2000 a vandut peste 2milioane de unitati. Acest produs inca este comercializat, iar profitul anual este estimat intre 1milion si 2,5milioane de dolari pe an.

Poate sunt de moda veche, dar prefer tunsul clasic.

Poate sunt de moda veche, dar prefer tunsul clasic.

3. Spanx:

Intr-o seara Sara Blakely a taiat partea de jos a dresului ei, si asa s-a nascut ideea pentru Spanx. Cu agoniseala ei de 5.000$, Sara a foacut cercetari si apoi a primit un brevet de inventie. Dupa aceea a inceput sa caute un producator care s-o ajute, toata lumea ii spunea ca nu va vinde niciodata. Pana la urma un producator a decis sa riste si s-o ajute sa-si materializeze ideea nebuna.

In 2000 ideea ei deja luase forma si a inceput sa caute distribuitori. In primele 3 luni a vandut peste 5.000 de perechi, direct din apartamentul ei. Acum ideea nebuneasca este vanduta peste tot in lume. In luna martie 2021 a reusit sa intre in lista Forbes, cu un venit estimat la 250 de milioane de dolari. 

spanx

Yey, iti porti si apari la tv 😀

Making asses look better since 2000

Making asses look better since 2000

4. Snuggie:

Ideea din spatele produsului este a lui Scott Boilen care a vazut ca o patura obisnuita parca nu-si indeplineste misiunea. Asta pentru ca mainile inca sunt in exteriorul paturii, daca vrei sa citesti spre exemplu. Asa s-a nascut Snuggie-ul, o patura cu maneci. Cu un pret de 19,95$, Snuggie-ul l-a facut pe Boilen milionar cat ai clipi. Venitul estimat fiind de 200 de milioane de dolari.

Morala: What a threesome... Get a snuggie.;))

Morala: What a threesome… Get a snuggie.;))

5. Sliky:

Inginerul naval Richard James a scapat pe jos un arc, iar apoi vazandu-l cum se misca pe jos a avut o revelatie. Asa s-a nascut Slinky-ul. In 1945 James a prezentat Slinky la un targ de jucarii, primele 400 au fost vandute in mai putin de 90 de minute. Veniturile produse de jucaria de 1$ sunt estimate la peste 200 de milioane de dolari.

Aveam si eu unul in copilarie...

Aveam si eu unul in copilarie…

6. Beanie Babies:

Ia un saculet, umple-l cu fasole, pune-i niste urechi pufoase si da-i un nume ciudat. Rezultatul: 30.000 de unitati vandute la primul targ de jucarii la care a participat compania. Ty Warner nu a facut niciodata publicitate produselor si nici nu le-a vandut in magazine mari. Asta a facut ca jucariile sa fie mai greu de gasit si mult mai dezirabile. Dupa ce stocul unui model era epuizat, acesta era scos de la vanzari, facand astfel anumite jucarii obiecte de colectie.  Profiturile estimate fiind intre 3 si 6 miliarde de dolari.

Nu cred c-au ajuns si-n Romania...

Nu cred c-au ajuns si-n Romania…

7. AntennaBalls:

In 1997 Jason Wall a inceput sa faca cateva designuri pentru bilute de antena. Bilute care sa fie puse pe antena de la masina. Wall si-a vandut creatiile in benzinarii, peste 4 milioane de unitati. Acum acestea pot fi gasite in orice lant de magazine si se pot cumpara si online pe happyballs.com. Profitul anual estimat fiind de 2,2milioane de dolari. In Romania n-ar merge ca ar disparea prea des bilutele.;))

antena

Vrei sa-ti faci masina fericita?

descărcare

Ia-i o biluta de antena.:D

Pana data viitoare.

Dan P.

Advertisements

One thought on “Alte 7 idei nastrusnice care au facut milioane

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s